Home Honda Geleen Occasions Onderhoud, APK en schade Contact en openingstijden
Honda Jazz Honda HR-V Honda Civic

De sportiefste Civic ooit beschikt over een turbocompressor, een strakke nieuwe vormgeving en een toonaangevend ruim interieur.

Een auto ontworpen voor de echte wereld. Van binnen en van buiten overdacht en opnieuw ontworpen, is de Honda Civic gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

Volledig herontworpen met een nieuwe generatie motoren voor ultieme controle. De Civic 5-deurs is voorzien van een lichter en stijver chassis, dat zorgt voor een nog levendiger rijgedrag. U kunt kiezen uit twee motoren met turbocompressoren, beide met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische 7-traps CVT-transmissie.

Het eerste wat u zal opvallen is het lage en aerodynamische profiel. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze auto, met zijn vloeiende atletische lijnen, gemaakt is om te presteren.

Perfect gevormd
Aan de voorzijde geven de grote luchtinlaten en het smalle rooster vooraan de auto een agressief karakter. Alles vloeit langzaam over in elkaar, van de zijkant van de auto, over het dak tot de brede achterklep. Het spreekt voor zich waarom elke centimeter van deze auto is ontworpen om te rijden..

Het zicht van binnenuit
De sportieve ervaring gaat binnen verder met designaccenten zoals de verlichte digitale snelheidsmeter, lichtmetalen pedalen en het lederen stuurwiel. Deze omgeving is ook ontworpen met oog voor comfort, met een royale beenruimte, zachte kwaliteitsmaterialen en luxe stoelen.

< terug naar Honda Geleen


Bekijk de brochure

Bekijk de prijzen
Leveringsvoorwaarden | Disclaimer