Home Honda Geleen Occasions Onderhoud, APK en schade Contact en openingstijden
Honda Jazz Honda HR-V Honda Civic

De Nieuwe Honda HRV.
Nauwkeurig ontworpen voor een afwisselend leven.

De stoere nieuwe HR-V geeft u meer. Op stijlvolle, veelzijdige en praktische wijze levert hij een multidimensionale rijervaring, met weinig compromissen en met veel plezier. Dankzij het mooie lijnenspel van een coupé, de functionele ruimte en robuustheid van een SUV, is dit een auto die uw afwisselende levensritme kan bijhouden.

Een passie voor design.

De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in gezien te worden. Waar u ook rijdt, en of u nu een weekendje eropuit trekt of met vrienden hebt afgesproken in de stad, de HR-V valt nooit uit de toon.

Over alles is grondig nagedacht.
De kleine details maken echt een verschil, zoals de verzonken deurgrepen en het speciale design van de achterramen. Dit is een auto met een functionele look, met zijn opvallende lichtclusters en onderscheidende afgeronde lijnen, de sportieve achterklepspoiler in carrosseriekleur en de stijlvolle dakrails. En met het glazen panoramadak van de HR-V, dat ook open kan, is naar buiten kijken net zo indrukwekkend als het bekijken van de binnenkant.

Design waarmee u opvalt.
De looks van de HR-V zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel. Alle details dienen een doel. De scherpe lijnen zijn zo ontworpen dat ze de auto aerodynamischer en zuiniger maken.

< terug naar Honda Geleen


Bekijk de brochure

Bekijk de prijzen
Leveringsvoorwaarden | Disclaimer