Home Honda Geleen Occasions Onderhoud, APK en schade Contact en openingstijden
Honda Jazz Honda HR-V Honda Civic

De Nieuwe Honda Jazz.
Het leven zit vol verrassingen.

Dat kan een spontaan gezinsuitje zijn, een weekendje surfen met vrienden of een ritje naar het winkelcentrum voor een leuke nieuwe toevoeging aan uw interieur.

Ook de nieuwe Honda Jazz zit vol verrassingen. Uiteraard heeft hij nog steeds diezelfde Magic Seats en het compacte design, gewaardeerd door velen, maar hij is nu ook iets groter en nog beter! Het maakt dus niet zoveel uit wat u allemaal tegenkomt in uw leven, want de nieuwe Jazz is op alles voorbereid.

Hij is van kop tot teen helemaal opnieuw ontworpen met nieuwe ronde vormen die meer elegantie en verfijndheid uitstralen. Het langere en lichtere chassis ziet er niet alleen geweldig uit, maar we hebben dankzij de aangepaste carrosserie daarenboven nog meer ruimte aan het toch al toonaangevende interieur kunnen toevoegen. Het resultaat is een ongeëvenaarde hoeveelheid functionele ruimte in de compacte klasse. Het lagere zwaartepunt en de sportieve wegligging staan garant voor veel rijplezier, elke keer weer.

Neem plaats achter het stuur van de nieuwe Jazz
en u zult zich meteen thuis voelen.

Uw handen zullen intuïtief de bedieningselementen vinden en u zult zien dat de meters heel duidelijk en makkelijk af te lezen zijn.

Crombag Auto Honda Geleen Officieel Partner Honda sinds 1988.

< terug naar Honda Geleen


Bekijk de brochure

Bekijk de prijzen

Leveringsvoorwaarden | Disclaimer